Op 1 september 2024 start Frans Desloover als nieuwe directeur-bestuurder van Zeeuwland. Hij volgt interim bestuurder Chris Theuws op. Frans (56 jaar) is een ervaren volkshuisvester. Hij vervulde voorheen management en directeur-bestuurder functies bij woningcorporaties in Etten-Leur, Loon op Zand en Dongen. De afgelopen acht jaar was hij eindverantwoordelijke bij Ressort Wonen in Rotterdam en Voorne aan Zee.

Frans vertelt: "Ik ben bijzonder enthousiast over de volkshuisvestelijke prestaties die Zeeuwland samen met bewoners en partners levert. Er is een betrokken team en een stevige organisatie. Dat is ook nodig, want er is nog heel veel te bereiken. Meer betaalbare en duurzame woonruimte in fijne, leefbare wijken en dorpen. Dat is de grote opgave voor Zeeuwland."

Coby Traas, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Zeeuwland: "De Raad van Commissarissen is verheugd met de benoeming van Frans Desloover als nieuwe directeur-bestuurder. We kijken ernaar uit om samen met hem verder voort te bouwen aan de mooie en uitdagende bouwopgaves van Zeeuwland. Het is fijn om met Frans weer structureel invulling te kunnen geven aan de functie van directeur-bestuurder bij Zeeuwland. Per 1 september 2024 komt er dan ook een einde aan de opdracht van onze interim directeur-bestuurder Chris Theuws. Wij danken hem voor zijn toewijding en leiderschap gedurende het afgelopen jaar."