Zeeuwland gaat op het terrein van het oude MFC in Zierikzee twee appartementengebouwen bouwen. Eén gebouw krijgt zestien appartementen voor Emergis. Het andere gebouw krijgt vijfentwintig huurappartementen voor Zeeuwland.

Hoe het project eruit komt te zien, ziet u in een korte film. De impressie die u in dit filmpje ziet, is een voorlopig ontwerp. Het kan dus zijn dat er nog enkele details veranderen.

Zestien huurappartementen die Zeeuwland hier gaat bouwen, zijn bedoeld voor de ‘normale’ verhuur. De andere negen zijn doorstroom-appartementen. Deze zijn bedoeld voor mensen die door omstandigheden met spoed tijdelijk een woning nodig hebben.

We verwachten in oktober te starten met de bouw. Op dit moment zijn wij bezig met het bekijken van de aanbiedingsregels en het samenstellen van de huurprijzen. Hierover kunnen wij u verder dus nog geen informatie geven.

Wij bieden deze woningen later dit jaar via Zuidwestwonen.nl aan. Heeft u interesse in deze appartementen? Dan kunt u zich nu al inschrijven op Zuidwestwonen als woningzoekende.

Helaas liepen de voorbereidingen uit. Daardoor kloppen de genoemde data niet meer in het filmpje.