Zeeuwland gaat op het terrein van het oude MFC in Zierikzee twee appartementengebouwen bouwen. Eén gebouw krijgt zestien appartementen voor Emergis. Het andere gebouw krijgt vijfentwintig huurappartementen voor Zeeuwland.

Hoe het project eruit komt te zien, ziet u in een korte film. De impressie die u in dit filmpje ziet, is een voorlopig ontwerp. Het kan dus zijn dat er nog enkele details veranderen.

Van de 25 huurappartementen die Zeeuwland hier gaat bouwen, zijn 9 bedoeld voor jongeren tot 28 jaar. Deze appartementen hebben één slaapkamer.
Om de doorstroom op de woningmarkt te bevorderen, biedt Zeeuwland de andere 16 driekamerappartementen eerst aan huurders uit de wijk Malta en Zierikzee aan.

Op 25 oktober werd de officiële eerste paal geslagen. Op dit moment zijn wij bezig met het bekijken van de aanbiedingsregels en het samenstellen van de huurprijzen. Hierover kunnen wij u verder dus nog geen informatie geven.

Wij bieden deze woningen in de loop van 2024 via Zuidwestwonen.nl aan. Heeft u interesse in deze appartementen? Dan kunt u zich nu al inschrijven op Zuidwestwonen als woningzoekende.

Helaas liepen de voorbereidingen uit. Daardoor kloppen de genoemde data niet meer in het filmpje.