Aan de Kerkstraat in Koudekerke bouwen we 16 appartementen met een ontmoetingsruimte. Op 16 mei wordt de eerste paal geslagen. Naar verwachting is de bouw halverwege 2025 gereed.

Duurzaam en betaalbaar wonen
De appartementen zijn zeer energiezuinig en voorzien van een ventilatie warmtepomp met warmteterugwinning, hoge isolatiewaarde, HR++ dubbelglas en triple glas en een goede kierdichting. Natuurlijk plaatst Zeeuwland ook zonnepanelen. De appartementen zijn dus bijna energieneutraal. Samen met de betaalbare huur zorgt dit voor lage woonlasten voor de huurder.

Indeling appartementen
De appartementen beschikken over een woonkamer, keuken, badkamer en twee slaapkamers. Ook is er een eigen balkon en berging. De ontmoetingsruimte bevindt zich in het midden van het gebouw. Verder is er een gezamenlijke tuin.

Informatieavond 11 juni 2024
Bij de aanbieding van deze appartementen krijgen huurders uit Koudekerke voorrang. Daarmee brengt Zeeuwland doorstroming binnen het dorp op gang. De woningcorporatie organiseert op dinsdag 11 juni voor huurders, die in deze doelgroep vallen, een informatieavond over de nieuwbouw. Zeeuwland verwacht in september 2024 de woningen te adverteren op www.zuidwestwonen.nl.