Wil je bij ons werken?

Werken bij een woningcorporatie is leuk! Het is een sector die volop in beweging is én leuke uitdagingen biedt! Plezierig wonen met elkaar in een leefbare omgeving. Daar staat Zeeuwland voor. Daarom zorgen we voor voldoende betaalbare en duurzame woningen. En spelen we een actieve rol in de leefbaarheid van de wijken en buurten. Bij Zeeuwland vinden we plezierig werken belangrijk. Wij staan voor gelijke kansen. Het maakt ons niet uit waar je geboren bent of waar je in gelooft. Wij zijn vooral benieuwd naar jou dus wil jij bij ons werken? Misschien zijn we wel op zoek naar jou!

Staat er voor jou geen passende vacature of wil je een open sollicitatie sturen? Dat kan! Stuur een mail aan onze HRM adviseur: kyra.verstijnen@zeeuwland.nl

World Class Work Place
Begin 2023 hielden we een medewerkersonderzoek. Daarin scoorden we zeer goed op werkgeverschap. Onze medewerkers gaven dat onderdeel een 8. Daarmee scoren we hoger dan de gemiddelde scores van andere woningcorporaties (benchmark). Daarom mogen we ons een jaar lang een World Class Work Place noemen. We zijn blij met deze resultaten. Onze gedachte is: Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten.

Stages
Ben jij op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage? Wij werken graag met stagiairs en denken met je mee over stagemogelijkheden!

Traineeships
Zeeuwland werkt samen met andere Zeeuwse topwerkgevers aan het versterken van de Zeeuwse arbeidsmarkt. Binnen de samenwerking Talent voor Zeeland worden leerzame, dynamische, praktijkgerichte en vooral interessante traineeships aangeboden waarbij onderlinge kennis en expertise wordt gebundeld. Ben jij een starter op de arbeidsmarkt en wil je jouw carrière in Zeeland een kickstart geven? Kijk dan voor meer informatie op www.talent-voor-zeeland.nl.

Zuidwestsamen werkt
Ben je benieuwd welke vacatures er op dit moment in onze regio zijn? Of denk je na over een nieuwe uitdaging? Via Zuidwestsamen Werkt wisselen we onze vacatures uit. Hier vind je vacatures die nu vacant zijn bij de woningcorporaties en enkele andere interessante vacatures.

Over WerkaanWonen
WerkaanWonen is er voor jou als werkzoekende. Of je nu al werkt bij een woningcorporatie en een nieuwe uitdaging zoekt binnen deze branche of dat je je aan het oriënteren bent op werken in deze sector: wij helpen jou met het vinden van een goede baan en alles wat je daarvoor nodig hebt. Van informatie over de arbeidsvoorwaarden tot een compleet vacatureaanbod en van links naar handige websites tot een platform waarop werkgevers je kunnen benaderen: WerkaanWonen zet zich in voor jouw loopbaan. Meer informatie op de website van WerkenaanWonen.
Werken bij een woningcorporatie, dat wil toch iedereen? Bekijk hieronder het filmpje van Aedes.