Huur betalen

Zeeuwland verwacht dat u altijd uiterlijk de laatste werkdag van de maand uw huur betaalt voor de komende maand. U betaalt uw huur bij voorkeur per automatische incasso of via betaalmail (via iDEAL). Kunt u door omstandigheden uw huur niet op tijd betalen? Aarzel niet en neem contact op met uw medewerker klant & omgeving. Huurtoeslag kunt u zelf aanvragen bij de Belastingdienst.

Ik wil meer informatie

Heeft u een betaling gemist of is er een rekening binnengekomen? Betaal via onderstaande mogelijkheden. Of stuur een berichtje via ons contactformulier. U ontvangt dan een betaallink. Hiermee kunt u het openstaande bedrag per iDEAL betalen.

Betalen via automatische incasso

Betalen met automatische incasso is het meest handig. U machtigt Zeeuwland eenmalig voor het maandelijks afschrijven van de huur. Dit wordt iedere maand op de laatste werkdag van de maand afgeschreven. Wilt u Zeeuwland machtigen? Regel het hier online.

Betalen via betaalmail

U kunt er ook voor kiezen om een digitale factuur te ontvangen per e-mail, een zogenoemde betaalmail. Dit is de opvolger van de papieren acceptgiro. U ontvangt een betaalverzoek per e-mail. U klikt op de knop betalen en kiest vervolgens via welke bank u wilt betalen. U komt in iDEAL terecht en volgt de stappen. Het overtikken van betaalkenmerk en rekeningnummer is niet meer nodig. Vraag betalen via betaalmail aan.

Zelf overmaken met maandelijkse opdracht

Het is mogelijk om uw bank opdracht te geven tot een maandelijkse betaalopdracht of periodieke overschrijving. U mag dan zelf de datum van de overschrijving bepalen, als wij het huurbedrag maar vóór de 1e van de maand ontvangen.

Het is belangrijk om altijd uw adres te vermelden bij de overschrijving.

Ons IBAN-rekeningnummer is: NL07 RABO 0166 3532 80