Adverteren appartementen Mdina start binnenkort

Geplaatst op

In de week van 22 juli gaan we de eerste 16 appartementen van nieuwbouwproject Mdina adverteren op Zuidwestwonen. In de wijk Malta in Zierikzee bouwen we 25 huurappartementen. Zestien van deze appartementen komen als eerste te huur.

Wilt u gelijkvloers wonen en genieten van comfort? Bent u minimaal 60 jaar en met maximaal twee personen? Dan is dit een mooie kans!

Let op! Huurders die een gezinswoning in Malta achterlaten krijgen als eerste voorrang. Daarna de andere huurders uit Zierikzee. Zo krijgen we gezinswoningen beschikbaar voor andere woningzoekenden.

De precieze dag van adverteren is nog niet bekend, maar houd vanaf maandag Zuidwestwonen in de gaten. We hebben daarnaast nog 9 startersappartementen in Mdina. Deze adverteren we later dit jaar. Die appartementen zijn voor woningzoekenden van 18 t/m 28 jaar.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Vacature manager bedrijfsvoering

Zeeuwland zoekt een manager bedrijfsvoering. Heb je interesse? Dan horen wij graag waarom we jou voor deze functie moeten aannemen. Stuur ons uiterlijk 27 oktober 2024 jouw motivatie en CV.

Wie gunt u een nieuwe voortuin?

Wat is er fijner dan te genieten van een mooie tuin? Natuurlijk gunnen we dit al onze huurders. Daarom verloten we de komende weken een onderhoudsvriendelijke biodiverse voortuin.