Hoogste punt Mdina bereikt

Geplaatst op

Een mijlpaal in de bouw van het nieuwbouwproject Mdina in Zierikzee: het hoogste punt is bereikt. Dat betekent ook dat Zeeuwland binnenkort de 25 huurappartementen gaat adverteren op Zuidwestwonen.

Het project Mdina bestaat uit twee gebouwen. Een gebouw met 18 appartementen voor cliënten van Emergis. Het andere gebouw bestaat uit 25 huurappartementen voor huurders van Zeeuwland. De nieuwbouw verrijst op het voormalig MFC-terrein in de wijk Malta

Doorstroming in de wijk
Zeeuwland kiest er bewust voor om doorstroming in haar woningbezit in Zierikzee te bevorderen. Daarom bieden we de 16 driekamerappartementen allereerst aan huurders uit de wijk Malta in Zierikzee aan. De gezinswoningen die deze huurders achterlaten bieden we dan weer aan andere woningzoekenden aan.

Startersappartementen
In Mdina realiseert Zeeuwland ook 9 appartementen waarvoor jongeren tot en met 28 jaar uit Zierikzee voorrang hebben. Deze appartementen hebben één slaapkamer en biedt de corporatie aan jongeren aan van 18 t/m 28 jaar.

Start verhuur
De energiezuinige appartementen zijn bereikbaar met huurtoeslag. Zeeuwland adverteert deze appartementen waarschijnlijk eind juni.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Vacature manager bedrijfsvoering

Zeeuwland zoekt een manager bedrijfsvoering. Heb je interesse? Dan horen wij graag waarom we jou voor deze functie moeten aannemen. Stuur ons uiterlijk 27 oktober 2024 jouw motivatie en CV.

Wie gunt u een nieuwe voortuin?

Wat is er fijner dan te genieten van een mooie tuin? Natuurlijk gunnen we dit al onze huurders. Daarom verloten we de komende weken een onderhoudsvriendelijke biodiverse voortuin.