Gepland onderhoud

Naast reparaties in uw woning voert Zeeuwland aan de buitenzijde gepland onderhoud uit. Zo bent u er zeker van dat uw huis of appartement blijvend aan de gewenste kwaliteit voldoet. Onder dit zogenoemde 'planmatig onderhoud' valt bijvoorbeeld het schilderwerk van kozijnen, het vernieuwen van voegwerk en vervangen van dakgoten.

Meer informatie

Planning planmatig onderhoud
Op deze pagina vindt u de planning van het onderhoud voor dit jaar. U ontvangt tijdig bericht wanneer uw woning aan de beurt is voor onderhoudswerkzaamheden. Benieuwd of uw woning dit jaar aan de beurt is voor onderhoud? Bekijk hier de onderhoudswerkzaamheden 2024 per woning.

Natuurlijk ontvangt u voorafgaand aan de werkzaamheden informatie of u eventuele voorbereidingen moet treffen, zoals het leegmaken van een vensterbank. Ook leest u in de brief of u overlast kunt ondervinden van de werkzaamheden.

Zonnepanelen op uw huurwoning
Duurzaam en betaalbaar wonen is een belangrijk punt voor Zeeuwland. Jaarlijks bekijken we welke energiebesparende maatregelen toepasbaar zijn voor onze woningen.
Komt uw woning in aanmerking voor zonnepanelen? Dan ontvangt u van ons een brief. U krijgt tegen verhoging van de servicekosten de mogelijkheid om zonnepanelen op het dak van uw woning te laten plaatsen. In onze brochure leest u hier meer over. Klik op de folder zonnepanelen bij downloads op deze pagina.

Heeft u eerder een aanbod voor zonnepanelen afgeslagen of geen brief ontvangen? Lees deze pagina voor de mogelijkheden.