Onderhoud aan uw woning

Samen met u, de huurder, hebben we de verplichting om de woning te onderhouden. Bepaalde zaken verwachten wij dat u zelf doet. U kunt dan denken aan het schilderwerk aan de binnenzijde van de woning. Andere zaken nemen wij voor onze rekening. Onder 'ik wil meer weten over' op deze pagina vindt u een overzicht wat Zeeuwland doet en wat wij van u verwachten.

Wilt u direct een reparatie melden? Klik op de knop:
Reparatie melden

Riool en dakgoot reiniging

In de servicekosten betaalt u (zeer waarschijnlijk) ook een klein bedrag voor het schoonmaken van de dakgoten en het ontstoppen van het riool. Dit heet de riool- en dakgootservice. U vindt de voorwaarden van deze service 'ik wil meer weten over' op deze pagina.

Verstopping melden
Heeft u een verstopping? U kunt dit rechtstreeks melden bij Lacor Riooltechniek. Verstoppingen worden binnen 24 uur na melding verholpen. Bel 0113 381 133 of mail naar info@lacorriooltechniek.nl.

CV-ketel kapot?

U kunt rechtstreeks contact opnemen met Croon Wolter & Dros als uw cv-ketel kapot is. Maak direct met hen een afspraak via 088 270 31 03. Mailen kan ook via woningbouw.zuidwest@croonwolterendros.nl.

Glasschade?

Voor schade aan uw ruiten, neemt u direct contact op met Roegiers Glas. Bel naar 0113 577 220 of mail naar info@roegiersglas.nl.